fbpx

Kolacja degustacyjna “20 tysięcy mil podwodnej żeglugi”

Mimo, że sezon letni w naszej restauracji w pełni wcześnie rano znajdujemy czas na próby, testy i eksperymenty. Tak powstaje kolacja degustacyjna poświęcona  owocom morza. Ponieważ nasze apartamenty nawiązują nazwami znanych autorów książek kolacja bedzie nosic nazwę powieści Juliusza Verne’a “20 Tysięcy Mil Podwodnej Żeglugi”

Wszystko wskazuje na to, że premiera degustacji będzie jeszcze w październiku a o dokładnym jej terminie poinformujemy na naszych kanałach społecznościowych. Nie będzie to jednak jednorazowe wydarzenie. Bedzie ją można zamówić w innych terminach…tym bardziej, że w naszej ofercie posiadamy już dziesięć fantastycznych apartamentów w centrum Jeleniej Góry dzięki czemu powstaje w naszych ramach oferta noclegowa i kulinarna. Wierzymy, że wpisze się ona na stałe w ofertę atrakcji turystycznych Jeleniej Góry.

Zaserwujemy podczas tej kolacji 8 dań. Oto kilka z nich.

 

 

Więcej informacji wkrótce…